Kulttuuriteemainen boutique-hostelli ja kahvila Jyväskylän yläkaupungilla!
The Local Culture Hostel & Café tuo suomalaista kulttuuria lähemmäs matkailijaa ja
tarjoaa jyväskyläläisille kulttuuririkkaita kahvilakokemuksia sekä
paikan nautiskella herkuista, joita kotiseutumme meille tarjoaa.

POIKKEAVAT AUKIOLOAJAT

La 24.8. klo 8.00-18.00. Illalla yksityistilaisuus kahvilassa

Varaa huone 

The Local Culture Hostel & Café

 Majoitu ainutlaatuisessa miljöössä 1850-luvulla rakennetussa jugend-rakennuksessa. Paikka tarjoaa unohtumattoman yöpymiskokemuksen ja voit tuntea historian havinan ympärilläsi. Teemahuoneet tuovat sinut lähemmäs suomalaisuutta. Voit myös poiketa kahvilaamme herkuttelemaan lähiseudun tuotteilla.

 

The Local Culture Hostel

Voit majoittua viihtyisissä kahden hengen yksityishuoneissa sekä 4-6 hengen makuusaleissa. Liinavaatteet ja pyyhe kuuluvat hintaan. Käytössäsi ovat jaetut suihku- ja wc-tilat, hyvinvarusteltu vieraskeittiö ja viihtyisä yhteinen olkkari. Päärakennuksemme 8 uniikkia teemahuonetta ja 28 petipaikkaa kutsuvat majoittumaan aina uudelleen!

The Local Culture Café

Hostellin asukkaita ja paikallisia palvelee tunnelmallinen kahvilamme, jossa voit nauttia suomalaisen aamiaisen lisäksi paikallisista herkuista sekä erilaisista kulttuuritapahtumista. Kahvilan valikoima koostuu yksinomaan kasvis- ja vegaanivaihtoehdoista ja panostamme aina lähi- ja paikallistuotteisiin!

Rakennuksen historia

Tarinamme alkaa vuonna 1851, Suomen suuriruhtinaskunnan aikaan. Satovuodet ovat epävarmat, väestön määrä kasvaa. Jyväskylään nousee komea jugend-kivirakennus, Seminaarinmäen viljamakasiini, jonka tehtävä on turvata paikallisten viljansaantia huonoina aikoina.

Lue koko historia

The Local Culture Hostel & Café some