Metsä

Metsä on naisten makuusali.
Metsä-huone on kuvaus suomalaisen luonnon villiydestä ja taiasta, upeita maisemia unohtamatta. Metsä-huoneessa on kaksi jykevää puista kerrossänkyä.

Metsä on 4 hengen jaettu makuusali, josta voit varata sänkypaikan.
Alk. 30€/yö/hlö

Tutustu huoneeseen  Varaa tästä

 


Kirjasto

Rakennuksemme historia on ollut pitkä ja värikäs. Se alkoi viljamakasiinina Venäjän vallan aikaan ja vuonna 1916 rakennus muutettiin kirjastoksi. Kirjastona rakennus toimi yli kuusi vuosikymmentä. Kirjasto-huone on The Localin kunnianosoitus vanhan rakennuksen historialle kirjastona. Kirjasto-huoneessa on kaksi jykevää puista kerrossänkyä.

Kirjasto on 4 hengen jaettu makuusali, josta voit varata sänkypaikan.
Alk. 30€/yö/hlö

Tutustu huoneeseen  Varaa tästä


Jyväskylä

Jyväskylä-huoneessa pääset heti kaupungin fiilikseen ja kurkistamaan kaupunkimme mahtavaan tarjontaan. Jyväskylä-huoneessa on 4 mukavaa yhden hengen sänkyä ja se on mitä mainioin vaihtoehto esimerkiksi viikonloppua kaupungissa viettävälle ystäväporukalle tai perheelle!

Jyväskylä on 4 hengen jaettu makuusali, josta voit varata sänkypaikan.
Alk. 30€/yö/hlö

Tutustu huoneeseen  Varaa tästä

 


Harju

Harju on naisten makuusali.
Harjut ovat iso osa etenkin järvi-suomalaista maisemaa. Harju-huone onkin saanut inspiraationsa kauniista harjumaisemista, joista myös Jyväskylässä pääsee nauttimaan. Huoneen värimaailmasta löydät luonnonläheiset vihreän ja punertavan ruskean sävyt, jotka kuvastavat harjuluontoa. Harjussa on kaksi jykevää kerrossänkyä.

Harju on 4 hengen jaettu makuusali, josta voit varata sänkypaikan.
Alk. 30€/yö/hlö

Tutustu huoneeseen  Varaa tästä